Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2011

Miss ΒΙΚΙΝΙ: Στον αγώνα για τον καρκίνο του στήθους

Περισσότερες από 30 υποψήφιες θα πάρουν μέρος στο casting για τον διαγωνισμό MISS BIKINI, που γίνεται φέτος για 9η συνεχή χρονιά.

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ. 210 8223 055 - 69 51. 925.624

Την Κυριακή 13 Μαρτίου στις 9 μ.μ. θα γίνει ο διαγωνισμός MISS BIKINI στο ΠΟΛΙΤΕΙΑ club στο Μπουρνάζι, καθώς και η επίσημη παρουσίαση των νικητριών που θα πάρουν μέρος στους Διεθνείς Διαγωνισμούς. Πρόκειται για τις νικήτριες που κατέκτησαν τους τίτλους «Model of the World», «Model of The Universe», «Miss Tourism World», «Miss Europe Face», «Miss BIKINI» και «Miss Tourism Europe» και θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους μεγάλους διαγωνισμούς.

Oι υποψήφιες έχουν εντάξει στο πρόγραμμά τους την ενημέρωση των νεαρών γυναικών για τον καρκίνο του στήθους με slogan «ΚΑΙ H ΟΜΟΡΦΙΑ ΧΤΥΠΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ»

Η νικήτρια του διαγωνισμού θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Miss Bikini Europe που θα γίνει φέτος στη Μάλτα.

Τον διαγωνισμό θα παρουσιάσουν ο Κώστας Βενετσάνος και η Κατερίνα Τσέλη 

Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2011

“Γυμνή” αλήθεια και διακοπές για την Νaomi!

Την ίδια ώρα που η Naomi μονοπωλούσε το ενδιαφέρον του κοινού λόγω της γυμνής φωτογράφησης... αλλά και λόγω της συνέντευξης που πήρε από τον Ρώσο πρωθυπουργό, το γνωστό μοντέλο απολάμβανε μαζί με τον αγαπημένο της λίγες στιγμές χαλάρωσης.
Η Naomi και ο Ρώσος σύντροφος της Vladimir Doronin, επισκέφθηκαν την Ταϊλάνδη και όπως βλέπετε στις φωτογραφίες οι δυο τους φαίνεται να απολαμβάνουν δεόντως τις μίνι διακοπές τους.
στο εξώφυλλο του περιοδικού GQ,

Enhanced by Zemanta
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...