Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2010

Ελληνίδα η ομορφότερη έφηβη του κόσμου

Ελληνίδα και με την «βούλα» είναι η πιο όμορφη έφηβη σε όλο τον κόσμο, καθώς η Αναστασία Σιδηροπούλου κατέκτησε τον τίτλο στα καλλιστεία «Miss Teen World» που έγιναν στο Τέξας!

Η 17χρονη από τους Θρακομακεδόνες είχε αναδειχθεί αναπληρωματική Miss Young στα φετινά καλλιστεία.

Έχει ύψος 1,73, ενώ μόλις τελείωσε το Λύκειο και ονειρεύεται να φορέσει την λευκή ποδιά του οδοντίατρου. Μάλιστα, τον άλλο μήνα θα ετοιμάσει βαλίτσες για Μπρατσισλάβα, όπου θα σπουδάσει αυτό που επιθυμεί στο αγγλόφωνο πανεπιστήμιο «Commenius»!

Μεγάλη αδυναμία της είναι ο πατέρας της, με τον οποίο πάει ακόμα και στο γήπεδο, χόμπι της η ζωγραφική και η κιθάρα, ενώ έχει αποκαλύψει πως τους τελευταίους μήνες έχει σχέση με έναν συνομήλικό της ονόματι Φώτης.

Η Αναστασία κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε 24 κορίτσια και, εκτός από τον τίτλο, κέρδισε μία υποτροφία 5.000 ευρώ και δώρα αξίας 30.000 ευρώ.

«Ήταν σαν όνειρο», δηλώνει η ίδια και προσθέτει: «αισθάνομαι πολύ περήφανη που κατάφερα να βγω πρώτη. Ο ανταγωνισμός ήταν πολύ καλός, όλα τα κορίτσια ήταν πραγματικά πανέμορφα αλλά και πολύ φιλικά. Δεν το περίμενα με τίποτα»!

Πρώτη αναπληρωματική βγήκε η Μις Καναδάς, Channing Smendziuk και δεύτερη η υποψήφια από την Νότια Αφρική, Ti - Amore Fourie.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...