Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2010

Η K. Κρανά έκανε μήνυση στη Σταρ Ελλάς!

Λίγες μόλις μέρες πριν από τα καλλιστεία για τη Σταρ Ελλάς κι ενώ η περσινή εστεμμένη, Βιβιάνα Καμπανίλε ετοιμάζεται να παραδώσει το στέμμα της, φουντώνει ακόμη περισσότερο ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει με εκείνη και την Κρίστυ Κρανά, τη γυναίκα που όπως λέει την βοήθησε να βγει Σταρ Ελλάς.

Η Κρίστυ Κρανά, γνωστή στο χώρο του μόντελινγκ, καθώς από τη σχολή της έχουν περάσει πολλές εστεμμένες καλλιστείων αποκάλυψε στην εκπομπή SuperStar ότι έχει κάνει μήνυση στη Βιβιάνα μετά τα όσα είπε σε τηλεοπτικές εκπομπές για την ίδια και το εξώδικο που της έστειλε.

Η Κ. Κρανά κατηγορεί τη Βιβιάνα για ασυνέπεια, τονίζοντας ότι αφού βγήκε Σταρ Ελλάς δεν πήγαινε σε καμία από τις δουλειές που της έκλεινε.

«Μου έστειλαν φωτογραφίες της την τελευταία στιγμή και έτρεχα εγώ η ίδια για να της κάνω την αίτηση. Αυτά που λέει ότι πλήρωσε χρήματα, δεν πλήρωσε τίποτα γιατί δεν έκανε μαθήματα. Έκανε τρία, τέσσερα ιδιαίτερα μαθήματα και πλήρωσε τους καθηγητές. Έδωσε δηλαδή 350 ευρώ. Αν αυτό είναι πολλά λεφτά τι να πω», λέει η Κρίστυ.

Όσο για το συμβόλαιο, ότι δήθεν την πίεζε να υπογράψει και ότι ζητούσε πολλά ποσοστά, η διευθύντρια της σχολής «Κρίστυ» υποστηρίζει ότι ποτέ δεν την πίεσε να υπογράψει το συμβόλαιο και αντίθετα της είπε να το σκεφτεί και να το συζητήσει και με το δικηγόρο της. Εκείνη της είπε το οκ και προχώρησαν.

Όσο για τα ποσοστά που κρατάει από τα μοντέλα που εκπροσωπεί λέει: «Εγώ κρατάω το 25%, όταν οι υπόλοιποι κρατάνε το 36%».

«Δεν πιστεύω ότι είναι κακό παιδί. Παρασύρθηκε, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί να στρέφεσαι εναντίον κάποιου που σου έχει κάνει μόνο καλό»!!!!!

Και καταλήγει: «Έκανα τη μήνυση για να καταλάβουν και οι άλλες κοπέλες ότι δεν παίζω με τη δουλειά μου»!!!!

Δείτε τι είπε η Κρίστυ στο Super Star.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...