Τρίτη, 31 Μαΐου 2011

Miss BODY WORLD στο OLYMPICO CAFE στις 17 Ιουνίου

Ι. ΔΕΜΕΝΤΗ - ΜΟΡΦ. ΦΛΟΥΤΖΑΝΗ
ΑΛ. ΑΝΤΡΕΙ, ΕΙΡΗΝΗ ΛΑΙΜΟΥ.
Miss BODY World, o διεθνής  διαγωνισμός ομορφιάς, με το μεγάλο κύρος, θα γίνει  στη χώρα μας σε συνέχεια του  διεθνούς διαγωνισμού   Miss BODY WORLD   που οργανώνεται στην Πράγα..

Την Παρασκευή 17 Ιουνίου στις 10 μ.μ., στο OLYMPICO CAFE στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας του Φαλήρου θα γίνει ο διαγωνισμός  με την συμμετοχή υποψηφίων απ΄ όλη την Ελλάδα, ανεξάρτητα από καταγωγή.

Από τις υποψήφιες θα επιλεγούν οι τρεις πρώτες και θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Πριν λίγες μέρες έγινε στο OLYMPICO CAFE στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας του Φαλήρου,  το casting  για την επιλογή των υποψηφίων που θα πάρουν μέρος στον μεγάλο τελικό, απ' όπου και οι φωτογραφίες

Τον μεγάλο τελικό θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Ιωάννα Δεμεντή. 


Στον Μεγάλο Τελικό του " Miss BODY World " την Κριτική Επιτροπή θα αποτελούν γνωστά ονόματα από τον χώρο της μόδας και της τέχνης.. 

Μεγάλος Χορηγός της βραδιάς το LASER Touch, www.lasertouch.gr/ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ LASER και ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ, Πλαστικής ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ, Βεντήρη 7 (Hilton), Αθήνα. τηλ. 210 72.94.440, που οδηγεί όλο και περισσότερους ανθρώπους στην αναζήτηση τρόπων για τη βελτίωση της αισθητικής τους εικόνας.


  
Την εκδήλωση στηρίζουν οι εκδόσεις ΣΑΚΚΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ www.sakketosaggelos.gr και τα τελευταία βιβλία του “Γιατί οι έσχατοι έσονται πρώτοι”, “Ο Άγνωστος Πατροκοσμάς” και “Παπουλάκος: Άγνωστες Προφητείες”. Κεντρική διάθεση: Βιβλιοπωλείο Γεωργιάδης: Σόλωνος 114, Αθήνα, τηλ. 210.3815000.


Οι Γραφικές Τέχνες ΚΑΓΙΑΛΗΣ www.dkagialis.gr  (Κέκροπος 84, Καλλιθέα, τηλ. 210 94 04 871,  έχουν φροντίσει για την άρτια εμφάνιση όλων των εντύπων και των posters  του διαγωνισμού. 

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου θα γίνει ο διαγωνισμός Miss Bikini Face στο  Evillion Village Hotel, Cafe, Music Bar 2ο χλμ. Καρπενησίου - Προυσού, Καρπενήσι - Ευρυτανία - Κεντρική Ελλάδα
Τηλ. 22370 25555 Fax. 22370 25557, E-mail: evilion.village@gmail.com
  
Θα είναι ένας ξεχωριστός διαγωνισμός μια και πρώτη φορά στην  Ελλάδα, ο διαγωνισμός Miss Bikini "παίρνει τα βουνα" !
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...