Τρίτη, 4 Μαΐου 2010

Μόνιμη αποτρίχωση με IPL laser μέχρι 10 Μαΐου με έκπτωση 40 %


Το καλοκαίρι έρχεται και όλο και πιο συχνά σκεφτόμαστε την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα που μας ταλαιπωρεί. Την πιο αποτελεσματική λύση, μας προτείνουν τα Athens Med Spa, έτσι ώστε να έχουμε ένα μόνιμο αποτέλεσμα.

Μόνιμη αποτρίχωση
Κατά την τελευταία δεκαετία υπήρξε μια τεράστια ανάπτυξη στον τομέα της τεχνολογίας του λέιζερ για αποτρίχωση. Σήμερα η πιο εξελιγμένη μορφή αυτής της τεχνολογίας είναι εκπομπή του παλμικού φωτός (IPL).

Αυτό το λέιζερ χρησιμοποιείται για να μειώνει μόνιμα τα μαλλιά σε οποιαδήποτε επιθυμητή περιοχή του σώματος, συμπεριλαμβανομένων των ευαίσθητων περιοχών, όπως πχ. το πρόσωπο και η γραμμή του μπικίνι σε γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας.

Με τη βοήθεια ενός μεγάλου φάσματος πολλαπλών κυμάτων, το IPL προσφέρει αποτελεσματική καταστροφή θύλακα της τρίχας, η οποία έχει μόνιμο χαρακτήρα.

Η ενέργεια που εκπέμπει το φως απορροφάτε από την μελανίνη (την χρωστική ουσία στα μαλλιά), και όταν η μελανίνη απορροφάτε από το φως, το φως μετατρέπεται σε θερμική δύναμη , η οποία μεταφέρεται στη συνέχεια στο θύλακα της τρίχας, με αποτέλεσμα την καταστροφή της τρίχας και γενικά των κυττάρων υπευθύνων για την εκ νέου ανάπτυξη της τρίχας.

Αυτή η θεραπεία είναι εξαιρετικά ασφαλή στα χέρια ενός εμπειρογνώμονα ιατρού. Ένα σύστημα IPL μπορεί να προσφέρει μέγιστο θετικό αποτέλεσμα σε αντίθεση με τα προηγούμενα συστήματα λέιζερ. Δεν υπάρχουν ειδικές προφυλάξεις, εκτός από γυαλιά ασφάλειας για την προστασία των ματιών.

IPL θεραπείες είναι ανώδυνες σε σχέση με άλλους τρόπους αποτρίχωσης, ειδικά όταν πρόκειται για τη διεκπεραίωση σε ευαίσθητες περιοχές όπως η γραμμή του μπικίνι, το άνω χείλος ή οποιουδήποτε άλλου στο πρόσωπο. Σε άτομα με πολύ μεγάλη ευαισθησία χρησιμοποιείται τοπικά η κρέμα που ανακουφίζει οποιαδήποτε δυσφορία.

Athens Med Spa Total Beauty Clinics είναι ένας σύγχρονος και φιλόξενος πολυχώρος ομορφιάς. Με απόλυτο κριτήριο την ποιότητα των υλικών, του εξοπλισμού και της επαγγελματικής εφαρμογής , σε ένα ιδιαιτέρα ζεστό χώρο με άψογο, επιστημονικό προσωπικό τα Athens Med Spa προσφέρουν εξειδικευμένες θεραπείες προσώπου, σώματος, SPA, και λαϊζερ, για αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τις εξατομικευμένες σας ανάγκες. Για περιποίηση του προσώπου, επιλέγονται από ειδικούς, μοναδικοί συνδυασμοί θεραπειών που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά την αφυδάτωση, τα σημάδια του χρόνου και της αλλοιώσεις του δέρματος που προαλειφθήκαν από φλεγμονώδη ακμή. Για να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά καθώς και ατέλειες που σας δημιουργούν ανασφάλειες θα βρείτε ιατρικές λύσεις γιατί όλοι μπορούμε να έχουμε ένα υγιές και καλλίγραμμο σώμα! Με βοήθεια των laser (εξελιγμένης και ασφαλής τεχνολογίας ), με αποκλειστικούς χειριστές ιατρούς θα απαλλαγείτε μια για πάντα από την τριχοφυΐα, θα βρείτε θεραπείες για ραγάδες, μελαχρωστικές αλλοιώσεις.

Athens Med Spa Total Beauty Clinics Πατησίων 81 και Χέιδεν Τηλ. 2108234234, 2108234222 e-mail.: athensmedspa1@gmail.com,
athensmedspa.blogspot.com

1 σχόλιο:

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...